Στο Φεστιβάλ Τουρισμού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (26 – 29 Μαΐου) συμμετέχει η Samandust

festival-tourismou-thes

Στο Φεστιβάλ Τουρισμού που πραγματοποιείται στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από 26 έως 29 Μαίου συμμετέχει η Samandust.

Το Φεστιβάλ Τουρισμού διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για 2η φορά με στόχο να έρθουν σε επαφή οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής με γραφεία ταξιδιών, τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού και να γνωρίσουν και να προμηθευτούν φυσικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής και μέσα από τον πλούτο των εναλλακτικών προτάσεων που θα βρουν, να διαλέξουν τις διακοπές που τους ταιριάζουν. Να γνωρίσουν ακόμη τους πλούσιους φυσικούς πόρους του ίδιου το Νομού μας.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ Τουρισμού θα ξεναγηθούν σε μοναδικής σπουδαιότητας ελληνιστικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία και θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν έντονες στιγμές σε μία πόλη με πλούσιες κοινωνικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Από το να απολαύσει γαστριμαργικές εμπειρίες της (κατά τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο) γαστρονομικής πρωτεύουσας της Ελλάδας, μέχρι να επιδοθεί σε συμφέροντα ψώνια, σε μία δυναμική αγορά όλων των ειδών!
Η Samandust θα παρουσιάσει στο περίπτερό της όλα τα προϊόντα της μεταξύ των οποίων ιαματικά σαπούνια σε σκόνη (spa soap for peeling, σαπουνάκια ταξιδιού, αντισηπτικό σπρέυ (spa soap oil), μάσκα προσώπου και μάσκα σώματος.
Σας περιμένουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *