ΜΠΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Άρωμα στα Ν.Μουδανιά!
Ο Γιώργος Μπόσκος αποφάσισε το Μάρτιο του 2014 να μοσχοβολήσει τα Νέα Μουδανιά με σαγηνευτικά, μοναδικά αρώματα και να μοιραστεί μαζί μας την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την αγάπη του για το άρωμα. Με κίνητρο τη γνώση του για τις αρωματικές ύλες και γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή άνοιξε ένα μικρό, πανέμορφο αρωματοπωλείο στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, που αναδίδει – έκτος από όμορφες μυρωδιές – ευγένεια και καλοσύνη.

Το “AROMA” έχει να μας προσφέρει αναρίθμητα σαγηνευτικά αρώματα, γαλακτώματα, βάσεις ελαίων, αρωματικά έλαια, body lotion με την αγαπημένη μας μυρωδιά, αλλά και τα Αρχαία Ελληνικά αρώματα. Επίσης χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου, που θα χαϊδέψουν το κορμί, προσφέροντας τόνωση και χαλάρωση. Και φυσικά να μη ξεχάσω το κρεμαστό κόσμημα “έκπληξη”.Aπευθύνετε σε γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Με την τεχνογνωσία που κατέχει ο Γιώργος, μα και την αγάπη του για το άρωμα, έχει την ικανότητα να “ανακαλύψει” ο ίδιος και να προτείνει το άρωμα που μας ταιριάζει!

Τα αρώματα είναι αυθεντικά, απευθείας από Γαλλία και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα επώνυμα γιατί είναι από μόνα τους επώνυμα .

ΜΠΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εθνικής Αντιστάσεως 23
Μουδανιά 632 00
Ελλάδα
Phone: 2373 103291, 6972 300732