ΤΟ ΙΡΙΝΟΝ (Μπάκος Θεόδωρος Γ.)

’το Ίρινον’’ είναι ένα μικρό μαγαζάκι στην οδό Γ.Μάτσου 10, πολύ κοντά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Άρτας και σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείτε!
Στο Αρωματοπωλείο ΄΄το Ίρινον’’ μπορείτε να βρείτε υπέροχα αρώματα, κρέμες σώματος, αιθέρια έλαια ,σαμπουάν, αφρόλουτρα, φυτικά καλλυντικά, αρωματικά κεριά και πολλά άλλα προϊόντα…
Όμως, δε μιλάμε μόνο για απλά αρώματα… Πρόκειται για επώνυμα αρώματα τύπου, τα οποία διατίθενται σε 30, 50 ή 100 ml και σε τιμές από 9, 12 και 19 ευρώ!!! Και το καλύτερο; Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά με τα αυθεντικά! Τα συστατικά είναι τα ίδια, είναι απολύτως ασφαλή για το δέρμα και την υγεία και συν τοις άλλοις… γλιτώνετε λεφτά και στηρίζετε μια ελληνική επιχείρηση εν καιρώ κρίσης.

Όσον αφορά τη διάρκεια του αρώματος επειδή κάποιοι ίσως είστε… επιφυλακτικοί, πρόκειται για δημιουργίες eau de parfum και όχι eau de toilette, κάτι που σημαίνει μεγάλη διάρκεια και έντονο άρωμα!
Φυσικά, πίσω απ’ όλα αυτά κρύβονται δύο νέα παιδιά , ο Θοδωρής και η Δώρα , που με όραμα , μεράκι , φαντασία και την στήριξη της οικογένειας και καλών φίλων έγινε ΄΄το Ίρινον΄΄, έναν φρέσκος και ποιοτικά διαμορφωμένος χώρος που αγαπά τη γυναίκα και τον άντρα !

ΤΟ ΙΡΙΝΟΝ (Μπάκος Θεόδωρος Γ.)
Μάτσου Γεωργίου 10
Άρτα Ηπειρου 47132
Ελλάδα
Phone: 26815 50377