Οδηγίες Χρήσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

**ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ**

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Να αποφεύγετε η χρήση σε ευαίσθητες ή ερεθισμένες περιοχές του δέρματος

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ως peeling ΣΩΜΑΤΟΣ

1κ.γ Σκόνη Samandust

την απλώνουμε επάνω σε υγρό σφουγγάρι ή γάντι απολέπισης, βρέχουμε λίγο και αφού έχουμε βρέξει καλά το σώμα μας κάνουμε peeling με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω σε όλο το σώμα. Τέλος ξεβγάζουμε καλά με Ζεστό νερό και πανάρουμε με πετσέτα (προτείνουμε βαμβακερή).. Extra Χρήση, πάνω στο αφρόλουτρο ως ενισχυτικό.

Σαπούνι Samandust

Μουλιάζουμε καλά το σαπούνι και μετά τρίβουμε το καλά, επίσης, βρεγμένο σώμα μας ή και πρόσωπό μας. Τέλος ξεβγάζουμε καλά με Ζεστό νερό και πανάρουμε με πετσέτα (προτείνουμε βαμβακερή)

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ως peeling ΠΡΟΣΏΠΟΥ

1κ.γ Σκόνη Samandust

την τοποθετούμε στη παλάμη του χεριού μας και ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό (30 με 37βαθμούς)..αφήνουμε για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να αρχίσει να ενεργοποιείται μέχρι που να γίνει Αφρός. Αφού έχουμε βρέξει καλά το πρόσωπό μας κάνουμε peeling με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω σε όλο το πρόσωπο, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. Τέλος ξεβγάζουμε καλά με Ζεστό νερό και πανάρουμε με πετσέτα (προτείνουμε βαμβακερή)..

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ως ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ

2κ.σ Σκόνη Samandust

ρίχνουμε τη σκόνη σε λεκάνη με Ζεστό νερό (30 με 37βαθμούς) και αφήνουμε τα πόδια εντός για 15 λεπτά. Στο τέλος πανάρουμε με πετσέτα (προτείνουμε βαμβακερή).

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ως θρέψη και ενδυνάμωση ΜΑΛΛΙΩΝ

1κ.γ Σκόνη Samandust

μαζί με το Σαμπουάν, σε καλά βρεγμένα μαλλιά κάνουμε έντονο μασάζ για 3λεπτά και έπειτα ξεβγάζουμε καλά με άφθονο ζεστό νερό (30 με 37βαθμούς). Αφήνουμε το μαλλί να

‘‘ξεκουραστεί’’ για 10λεπτά και ξανά λούζουμε μόνο με το Σαμπουάν μας χωρίς Σκόνη SamanDust.

ΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ

1βάζο 60γρ Σκόνη Samandust

αφού έχουμε αναταράξει καλά τα διάφορα στοιχεία του σκευάσματος και έχει γίνει ένα το ρίχνουμε στο τζακούζι και βάζουμε σε λειτουργία τις τουρμπίνες. Προτιμούμε τη Σκόνη Samandust ειδικά για τζακούζι. Το 1βάζο αντιστοιχεί σε ένα λουτρό για ένα άτομο, κ.ο.κ

Φροντίστε σώμα και ψυχή νοιώθοντας την Ελληνική Γη να σας αγκαλιάζει..!!

Οδηγίες χρήσης προϊόντων SD

Lumineux – Spray Pen (8ml)

Ψεκάζουμε στα Χέρια ή στο πρόσωπο ή στα πόδια. Πλένουμε με ζεστό νερό, στεγνώνουμε καλά. Ψεκάζουμε και αφήνουμε να απορροφηθεί. Πλέον έχουμε ένα φίλτρο προστασίας από οποιαδήποτε εξωγενή απειλή, όπως Σκόνη, Καυσαέριο, Καπνό Τσιγάρου ή Ξύλου, Κάρβουνου κ.α. Ειδικά για το πρόσωπο έχει την ιδιότητα να προστατεύει από τα καυστικά στοιχεία των  Make ups κ.α περιποιητικών σκευασμάτων καθώς το φίλτρο διατηρεί τον πόρο του δέρματος προστατευμένο με σκοπό τόσο την αποτροπή καταστροφής των Ελεύθερων ριζών του δέρματος όσο και ( κατά επακόλουθο) την εμφάνιση Ρυτίδων. Απλά ακολουθούμε τα προαναφερόμενα βήματα και αφού απορροφηθεί το lumineux κάνουμε άφοβα το Μακιγιάζ μας. Επιπλέον δε χρειάζεται να κάνουμε Ντεμακιγιάζ παρά μόνο βρέχουμε με το ντουζ ή με τα χέρια το πρόσωπο με ζεστό νερό και το Μακιγιάζ αφαιρείτε στο σύνολό του εύκολα και ανώδυνα χωρίς τρίψιμο και καθυστερήσεις.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ : το lumineux λειτουργεί από μέσα προς τα έξω .. ενώ ‘’επικολλάτε’’ στο πόρο τους δέρματος δεν τον εγκλωβίζει διότι κατά την αναπνοή του σώματος παράγεται ‘’ιδρώτας’’ μη ορατός, ο οποίος υποχρεώνει για κλάσματα των δευτερολέπτων να ανοίξει ο πόρος, να γίνει η ανταλλαγή Οξυγόνου / Διοξείδιο του Άνθρακα και αμέσως μετά να επανακαλυφθεί ο πόρος συνεχίζοντας να τον προστατεύει μέχρι τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσουμε αρκετή ποσότητα νερού με την οποία και θα το απομακρύνουμε στο σύνολό του.

Μάσκα Προσώπου – Σώματος (50ml or 250ml)

Απλώνουμε το σκεύασμα σε καθαρή επιδερμίδα από 7 μέχρι 12λεπτά με βάση τον τύπο δέρματος. Επίσης, όταν διαπιστώσουμε ότι η μάσκα έχει κάνει ραγάδες τότε είναι ένδειξη για ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η αφαίρεσή της μπορεί να γίνει με ζεστό νερό καθαρίζοντας με τα χέρια ή χρησιμοποιώντας πετσετάκι προσώπου ή μωρομάντιλο.

Converter (60ml / 3000ml / 200ml)

Ένα μπουκαλάκι Converter περιέχει 60ml υγρού SD που αντιστοιχεί σε 116 λίτρα νερό. Μπορούμε να το ρίξουμε σε μπανιέρα ή τζακούζι –σε θερμοκρασία μεταξύ 35οC με 40οC- κάτι που θα προκαλέσει αλκαλοποίηση και έμμεσα θα μετατρέψει το συμβατό νερό της βρύσης σε Ιαματικό προσθέτοντας στοιχεία Μαγνησίου, Χαλκού, Σιδήρου και Ψευδαργύρου. Ένα μέσο τζακούζι παίρνει 350 λίτρα νερό όπως και μία μέση μπανιέρα. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστούμε 3 μπουκαλάκια των 60ml.

Ιαματικό Σαπούνι σε Σκόνη (γυάλινο βαζάκι 60γρ) 

Ανακινούμε πολύ καλά πριν το ανοίξουμε. Έπειτα με ένα κουταλάκι του γλυκού προσθέτουμε στη παλάμη, στο γάντι απολέπισης, στο αφρόλουτρο ή στο σαμπουάν μας και κάνουμε peeling σε όλο το (ήδη καλά βρεγμένο) σώμα. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε στο ποδόλουτρο ή πριν το μανικιούρ για να επιτύχουμε καλύτερη και γρηγορότερη σμίλευση των άκρων (ιδανική για Αισθητικούς). Τέλος, μπορούμε να επιφέρουμε ανακούφιση σε σημεία πόνου όπως αυχένα, μέση, αρθρώσεις ακoλουθώντας τα εξής παρακάτω εμπειρικά βήματα :

  • ΑΡΑΙΩΣΤΕ 1Κ.Σ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ SD ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 45oC /
  • ΜΟΥΛΙΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ, ΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ, ΑΠΟΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΓΙΑ
  • 7-10λεπτά / ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Σκοπός της διαδικασίας είναι να απορροφηθεί στο σημείο ενόχλησης η ποσότητα των Λιπαρών Οξέων (που λειτουργούν ως αντιφλεγμονώδη) του Πράσινου Σαπουνιού κ της Σκόνης Ελαιολάδου ώστε να επιτευχθεί η συντομότερη δυνατή ανακούφιση.